Update Hillsong Church London

Nimic senzational! Din fericire, imediat dupa ce am postat despre experienta pe care am avut-o la Biserica Hillsong din Londra, la indemnul unui prieten, am pus postarea sub parola pentru a nu deveni publica sau “citabila” pe alte bloguri. Cel putin, nu inca. De ce?

Aici am stat mult pe ganduri, pornind de la intrebarea “de ce am blog?”, “ce vreau ca oamenii care il citesc, sa retina?”, “pentru ce vreau sa fiu recunoscut?”, “ce vreau sa intiparesc in mintea oamenilor?” si chiar si “care e relatia mea cu biserica?” sau “cine sunt eu?”.

Ei bine am ajuns si la niste raspunsuri care m-au ajutat sa iau decizii cu privire la parolarea/neparolarea postarii despre Hillsong. Din cauza acestor decizii nu voi mai posta despre biserici, oameni implicati in lucrarea si alte critici “senzationale”, fie ele bine intentionate si echilibrare. Nu sunt eu cel care sa spuna ca o biserica sau pastor este bun(a)  sau rea/rau. Am, evident, opiniiile mele, dar nu vor fi niciodata subiectul unei postari online. In urma postarii despre Hillsong, prezenta pe blog a crescut exponential, si nu asta imi doresc. Sau nu in felul acesta.

Asa ca dragi prieteni, daca ma mai vizitati, sper sa o faceti pentru cu totul alte motive, decat cele care v-au impins spre postarea despre Hillsong!

Sa auzim numai de bine,

Vlad

One thought on “Update Hillsong Church London”

Leave a Reply